All round Nailstyling & Nailart

Salon Cremers

Allround Nailstyling & Nailart

Gelnagels

Met gel kunnen wij alle soorten nagels versterken.

Je hebt in één behandeling direct mooie, langere nagels.

 

Producten

Wij werken met gel van het merk Magnetic, Nail Line Cosmetics, Crystal Nails, Indigo nails, Irene Nails. Wij zijn niet merk gebonden en proberen wat het beste voor ons en de klant werkt te gebruiken.Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd.Wij brengen een aantal lagen aan. Iedere laag wordt hard door de hand enige minuten in een lamp met ultraviolet licht te houden. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en wordt er een glanslaag op gezet.

 

Verlenging

Het grote voordeel van kunstnagels is dat je nagels direct dezelfde lengte krijgen. Wij kunnen je nagels op iedere gewenste lengte maken. Het is wel goed te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels.

 

Wij adviseren eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kan ik de lengte dan aanpassen.

Indien je zelf al mooie lange nagels hebt zullen wij alleen een verstevigende laag aanbrengen. Dit noemen we een 'overlay'. Zijn je nagels kort of ongelijk van lengte, dan zal ik ze verlengen met behulp van een tip, sjabloontechniek.

 

Gel Polish

Gel Polish is voor vrouwen die perfecte natuurlijke nagels eisen, alle ‘huismiddeltjes’al hebben geprobeerd en toch geen kunstnagels willen. Gel Polish is zo snel en voordelig dat u binnen een half uur weer buiten staat met perfect verstevigde nagels. Met als bonus: een mooie hoogglans kleur. Makkelijker kan het niet: met het speciale platte kwastje wordt de juiste hoeveelheid opgebracht en onder de UV-lamp uitgehard, geen droogtijd! Het is dun en flecibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. De nagel wordt door de gel steviger maar tast de nagel zelf niet aan. Het resultaat? 14 dagen of langer een fantastische hoogglans die je niet wilt opgeven! Dus: Wordt gebruikt als lak, draagt als een gel en is verwijderbaar binnen 15 minuten. Het is gelijk uitgehard (dus droog) en er kunnen geen deuken of stukje eraf gestoten worden. Kale toppen ook verleden tijd het blijft perfect zitten zoals opgebracht! Ook op tenen kijk bij chiropodiste en ook met french manicure mogelijk. Deze houdbaarheid is dus vele malen beter dan nagellak. Er kan doormiddel van deze techniek geen verlenging gecreëerd worden dit kan alleen met kunstnagels!

 

Vorm van de nagels

Ovaal, rond, spits of vierkant: alles kan. Afhankelijk van je smaak, lifestyle en vorm van je nagelbed adviseer ik je een nagelvorm die perfect bij je past.

 

Nagelversiering

Met nailart maken wij van je nagels unieke kunstwerkjes. Nailart betekend namelijk 'Kunst op de nagel'.

Voor de nagelversiering gebruiken wij naar wens verf, nagellak, steentjes,stickertjes, zilver en bladgoud,... Van heel eenvoudig tot extravagant. De One Stroke, Aquarel, Folie en Zhostovo techniek beheersen wij ook! Kindernagels voorzien wij ook van mooie nail art!

 

Afwerking

Alle nagels worden afgewerkt met een beschermende glanslaag.

 

Nabehandeling

Kunstnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kun je blijven dragen zolang je wilt.

Omdat je eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, moet je regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Dan bepalen we samen de lengte opnieuw en voer ik eventueel reparaties uit.

Na deze behandeling zien je nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de groei van je natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere 3-4 weken noodzakelijk.

Voor het mooiste resultaat adviseren wij dagelijks onderhoud met nagelriemolie en handcréme.

 

Probleemnagels kunnen wij ook behandelen!

 

Witte vlekjes in de nagelplaat:

Deze duiden niet op kalkgebrek (of een teveel aan kalk) maar kunnen bij iedereen voorkomen door een beschadiging van de nagelriem,

en/of door het stoten van de nagel. Het komt wel vaker bij dunnere nagels voor. Het kan ook een tekort aan zink betekenen.

 

Broze en of zachte nagels:

Kunnen duiden op een tekort aan eiwitten, maar kan ook komen door het gebruik van schoonmaakmiddelen en andere chemicaliën of permanentvloeistof.

Voor al deze nagelproblemen kunnen kunstnagels doormiddel van Gel een goede oplossing zijn.

 

Kunnen nagels van nagelbijters of probleemnagels verlengd worden?

Ja, dat is mogelijk afhankelijk van de staat van de nagel kan met een kunstnagel de eigen nagel verlengd worden.

Soms moet eerst d.m.v. manicure behandelingen de nagel worden gekalmeerd voordat er met een kunstnagel kan worden begonnen.

Door een kunstnagel kan de eigen nagel groeien zonder dat er kloven ontstaan die afgebeten kunnen worden.

Door kunstnagels aan te brengen bij een nagelbijter wordt het nagelbed beschermd en doordat het anders aanvoeld met kunstnagels,

heeft de nagelbijter minder behoefte om aan de nagel te bijten en te pulken.

De behandelingen van een nagelbijter verschillen per persoon en zijn afhankelijk van hoe erg de nagel beschadigd is door het bijten.

Ook voor mannen die nagelbijten of problemen met hun nagels hebben is een nagelstyling een goede oplossing voor verzorgde handen en nagels.

Wel werkt hier de styliste anders dan bij vrouwen, daar het bij mannen niet moet glanzen en het er meer mat uit moet zien.

 

Uw handen zijn uw en ons visitekaartje !

Wij geven ons geld niet uit aan dure reclames! Bent u tevreden zegt het voort! Zo niet? Laat het ons weten!

Klik hier voor verzorging en tips!

 

Tarieven

Behandeling

Tarief

Eerste set gelnagels

€ 65,00

Bijwerken gelnagels, vanaf

€ 26,00

Eerste set gelpolish

€ 30,00

Bijwerken gelpolish

€ 22,50

Nail-art, vanaf

€ 1,00 extra

Stamping art

€ 2,50 extra

Manicure

€ 15,00

© Salon Cremers 2018