Wimperextensions

Salon Cremers

VANWEGE DRUKTE NEMEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE KLANTEN AAN BETREFFENDE DE ONE BY ONE TECHNIEK

Wimperextensions

Wat zijn wimperextensions ?

Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder ( zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s).Voor een verlenging worden ongeveer +/- 100 haartjes per oog gebruikt gebruikt. U hebt geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vind. De mascara moet olievrij zijn.

 

Wat is het verschil tussen wimperextensions en valse wimpers ?

Wimperextenions zijn totaal anders dan de traditionele valse wimpers. Deze zijn normaal gesproken een zelfklevende rij nep wimpers die aangebracht worden op de wimpers, en die dan hoog uit een paar dagen blijven zitten. Wimperextensions zijn ontwikkeld om de natuurlijke wimpers langer en dikker te maken. Wimperextenions zijn individueel en plukjes en blijven zitten, afhankelijk van de natuurlijke levenscyclus van de wimpers. Ze zijn gefabriceerd om echte wimpers nauwkeuring na te bootsen. Wimperextensions brengen geen schade toe aan de natuurlijke wimpers. De natuurlijke wimper zal niet beschadigd worden raken tenzij deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension er aan vast zitten. In dit geval zal er een nieuwe natuurlijke wimper terug groeien.

 

Eigen Techniek

Dit is een door mij eigen gemaakt techniek. Ik maak gebruik van de techniek individueel én plukjes zo kan ik de prijs laag houden en de kwaliteit hoog! Dit is ideaal als je niet veel uit te geven hebt maar wel het effect van wimperextensions wilt hebben. Ideaal voor een feest, gelegenheid etc. of als je gewoon met het fenomeen wimperextensions wil kennismaken. Mijn ervaring met deze versie wimperextensions is dat de duurdere variant minder volume als deze techniek! Wil je meer volume ga dan absoluut voor deze versie! Deze succesformule is een regelrechte hit in de wimperextensions trend ! Wij werken met het beroemde wimpermerk Ardell. Zoals bij de traditionelewijze met plukjes vallen door mijn techniek ook niet snel gaten er in en kan ik een mooi natuurlijk effect creëren. De gewenste lengte kunnen we aanpassen van small tot extra large en verder. Daarbij kunnen wij kleur toevoegen om je oogkleur meer te laten spreken ! Dit betekend niet dat je die kleur ook overheersend is zoals carnavalswimpers! Ook in deze techniek is glittery effect en strass wimpers mogelijk.

 

One by One wimperextensions Techniek

De voordelen van de haartje voor haartje techniek is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ga je voor een meer natuurlijke look ? Draag je niet graag mascara? Dan is deze techniek een optie voor jou. Wij werken met het merk Blink en Daimond Lashes. De extensions blijven ongeveer 6 tot 8 weken zitten afhankelijk de levenscyclus van uw eigen wimpers. Er is een uitgebreid aanbod in verschillende curls, lengtes en diktes van de extensions. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijken we samen met u welke wimpers het best geschikt zijn en welk reslutaat u wilt bereiken. Ieder mens heeft per oog 100 tot 175 wimpers op het bovenste ooglid in gemiddeld 3 tot 5 rijen. Wij brengen voor een volle set per oog ongeveer 90 haartjes aan, niet elke wimpersalon brengt 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol, maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperextensions plaats vindt. Tevens kunnen wij ook in deze techniek colornpop, glittery effect en strass wimpers aanbrengen.

 

Hoe lang blijven deze wimperextensions zitten ?

De wimperextensions blijven gemiddeld bij eigen systeem 2 weken zitten, bij one by one techniek is dit gemiddeld 6 weken.

zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we in geval van de one by one techniek iedere 2 tot 4 weken een Refill behandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set extensions is bij het eigen systeem: 15 - 30 minuten. Bij one by one techniek +/- 90 minuten.

Een Refill behandeling duurt gemiddeld bij eigen systeem 15 - 20 minuten. Bij het one by one techniek 30 – 45 minuten.

Verwijder uw make up tijdig voor uw afspraak ! Zorg dat er geen olie of dergelijke substantie achterblijft op uw huid! Dit bevordert het hechtingsproces! Voelt u zich ongemakkelijk zonder make up? draag dan het liefste geen mascara en/of eyeliner!

 

Wij behandelen / verwijderen géén wimpers die elders geplaatst zijn!

Bij ons ook color pop effect wimpers! Ook het effect van de lash enhancer in wimperextensions! Ze zijn de beste sidekick die een drukbezette schoonheid kan hebben. Deze wimpers laten elke kleur ogen er op hun best uitzien. Ze geven je een geweldige en onvermoeibare uitstraling!

 

Minder permanent? Neem wimpers in een potje!

Hiervoor kunt u gebruik maken van Eyelash Extension. Dit is een Speciale mascara:eenmalige aanschaf u doet er jaren mee! Eyelash Extention van hele fijne haartjes, maakt wimpers in één oogopslag langer en voller. Eerst uw gewone mascara aanbrengen, direct hierna de Eyelash Extention aanbrengen. Zorg dat de fijne haartjes op de mascara blijven plakken door nog een keer de mascara erover te halen. Als de mascara al droog is borstel t u de eventuele losse haartjes weg. De haartjes zijn zwart maar kleuren mee in de mascara die u gebruikt!

 

Wij zijn ook benaderbaar voor het geven van workshops !

 

Klik hier voor verzorging en tips!

 

 

© Salon Cremers 2018

Tarieven eigen techniek

Nieuwe set

€ 24,50

Refill (binnen 3 weken)

Na 3 weken plaatsen we een nieuwe set

€ 12,50

Extensions alleen aan het uiteinde

€ 12,50

Wimper extensions met colorpop, strass of glittery effect

€ 29,50

Verwijderen van wimpers in combinatie met nieuwe set

€ 5,50

Tarieven one by one

Nieuwe set

€ 65,00

Refill (binnen 2 weken)

€ 25,00

Refill (3 /4 weken)

Na 5 weken plaatsen we een nieuwe set

€ 35,00 / € 45,00

Wimper extensions met colorpop, strass of glittery effect

(vooraf reserveren)

€ 70,00

Verwijderen van wimpers in combinatie met nieuwe set

€ 9,50

Tarieven 2D & 3D

Nieuwe set

€ 75,00

Refill (binnen 2 weken)

€ 30,00

Refill (3 /4 weken)

Na 5 weken plaatsen we een nieuwe set

€ 40,00 / € 50,00

Wimper extensions met colorpop, strass of glittery effect

(vooraf reserveren)

€ 80,00

Verwijderen van wimpers in combinatie met nieuwe set

€ 9,50