Salon Cremers

Salon Cremers

Salon Cremers is een kleinschalig familiebedrijf, waar aandacht voor de klant essentieel is. Wij zijn gevestigd in ons Sittardse woonhuis. Vanwege de kleinschaligheid kunnen wij de prijzen laag  houden en de huiselijke gezelligheid hoog! Nagelstyling doen wij in een gezamelijke ruimte.

Massages, wimperextenions en ontharingsbehandelingen vinden in een afgesloten ruimte plaats, zodat de klant volledige privacy heeft.


Hanny Cremers is reeds 40 jaar werkzaam als gediplomeerd chiropodiste en 30 jaar als all-round nagelstyliste.Hanny heeft zelf diabetes en is daarbij ook gespecialiseerd in diabetes voet.


Dochter Maureen Smeets Cremers is dit alles dus met de paplepel in gegoten. 20 Jaar geleden heeft zij de opleiding tot all-round nagelstyliste gediplomeerd afgerond. Na verschillende wegen gevolgd te hebben heeft ze haar eindbestemming gevonden in het famieliebedrijf. Ze was al 15 jaren part time bezig in de salon naast vaste baan. Vanaf 2012 gaat ze volledig ervoor! Als gediplomeerde masseuse, all round nagelstyliste en totale verzorging waaronder ontharen , wimperextensions, nail art en het geven van workshops.


Door het continue volgen van de laatse trends en technieken, door middel van workshops en opleidingen, blijft Salon Cremers altijd up to date!


Nog meer weten over onze werkwijze, lees onze algemene voorwaarden.


Tot ziens bij Salon Cremers !

© Salon Cremers 2019