Ontharen

Wenkbrauwen epileren met touw

€ 7,50

Wenkbrauwen epileren

pincet/ wax

€ 5,00

Wenkbrauw verven

€ 5,00

Complete Browstyling

€ 10,00

Boven en onderlip ontharen met touw

€ 7,50

Bovenlip harsen

€ 5,00

Harsen gezicht

€ 12,50

Gehele gelaat met touw incl. complete Browstyling

€ 20,00

Zijkanten gezicht met touw

€ 7,50

Harsen benen

€ 12,50

Salon Cremers

Ontharen, Epileren met touw, Browstyling

Of je nu geharst , geëpileerd wordt, het effect van perfecte wenkbrauwen is beter dan een frisse knipbeurt! Deze pluizige kenmerken geven geometrische balans aan je gezicht en helpt je ogen eruit te laten springen. Maar de perfecte wenkbrauw heeft meer nodig dan alleen het bijhouden van het verwijderen van (over)tollige haartjes. Tegenwoordig kunnen wenkbrauwen stralen in alle kleuren. Zelfs de nude look is nu een trend, wenkbrauwen die je bijna niet ziet (gebleekte wenkbrauwen) Neem als je je wenkbrauwen laat modelleren dan even de tijd om het helemaal af te laten maken. Dit scheelt je al een hoop tijd in ons graag makkelijke beauty routine. Laat ze verven in de gewenste kleur hierdoor worden ze voller en worden open ruimtes gecamoufleerd.

 

Belang van de juiste wenkbrauwvorm

Het komt helaas nog veel te vaak voor dat mensen thuis zelf hun wenkbrauwen epileren en daardoor hun wenkbrauwen verpesten. De haartjes hebben tijd nodig om te groeien en daarom lopen ze lang rond met ongepaste wenkbrauwvormen. Ze kunnen een ongewenste uitdrukking geven aan het gezicht. Te platte wenkbrauwen kunnen een boze uitstraling geven en te holle wenkbrauwen geven een verbaasde blik. Hieruit blijkt wel dat een juiste wenkbrauwvorm heel belangrijk is.

Wenkbrauwen epileren met touw

Het epileren van de wenkbrauwen met touw wordt ook wel ‘threading’ genoemd. Er wordt een katoenen draadje gebruikt dat over het gezicht wordt gedraaid met als voordeel dat ook de kleinste donshaartjes worden verwijderd.

Alle voordelen van ‘threading’

Het epileren van de wenkbrauwen met een touwtje kent veel voordelen. Je hoeft niet bang te zijn dat door de donshaartjes die je weghaalt de haargroei wordt gestimuleerd of de structuur van het haar dikker wordt. Met threading zal je de wenkbrauwen gemakkelijker in de juiste vorm krijgen. Je kunt mooie strakke lijnen creëren. Daarnaast gaat het sneller, dan met een pincet. Je verwijdert in één beweging meerdere haartjes Met deze kunnen zelfs de kleinste haartjes worden verwijderd. Dus ook ideaal voor overig gezichtshaar.

 

Wenkbrauwen epileren met touw pijnlijk?

Wenkbrauwen epileren geeft een onaangename prikkeling. Dat geldt ook voor het epileren van de wenkbrauwen met touw. Het is niet meer of minder pijnlijk dan het epileren met een pincet. Verder zal de pijn per persoon verschillen. Hoe vaker de wenkbrauwen via deze techniek geëpileerd worden hoe meer je aan het gevoel zult wennen en het minder pijnlijk zal zijn.

 

Ontharen Bovenlip

Van de haartjes op de bovenlip afkomen is bijvoorbeeld vervelend. Als je het laat harsen, moet je daarvoor het haar tot een minimale lengte laten groeien voordat je het weer kunt laten harsen. De haartjes bleken is niet bepaald huidvriendelijk en bovendien zie je nog steeds de haartjes. Haarcrème verwijdert het haar niet vanuit de wortel en heeft als effect dat de haartjes dikker terugkomen.

De beste methode is epileren/harsen met touw. Het haar hoeft niet zo lang te zijn, het wordt met wortel en al verwijderd en zelfs de meest fijne haartjes worden verwijderd. Epileren met pincet zou ook kunnen, maar is pijnlijker, duurt langer en veroorzaakt soms ingroei.

 

 

Tevens verwijderen wij ander (over)tollig gezichts- en lichaamhaar ook d.m.v. threading,waxen of epileren! Maureen is erkend Browstylist en kan een perfecte brow maken en advies geven over het gebruik van wenkbrauwpoeders en dergelijke producten.

Hiernaast kunnen wij het gezicht helemaal afmaken met wimperextensions een totaal andere expressie, uitstraling!

Wij verven de wenkbrauwen in onze salon wordt geen permanente make-up gezet!

 

 

 

 

© Salon Cremers 2018

 

Tarieven