Verzorging wimperextensions

Salon Cremers

Verzorging & Tips Wimperextensions

Verzorging en tips wimperextensions

 

Om een blijvend mooi resultaat te behouden,dient u de volgende richtlijnen in acht te nemen:

-Gedurende de eerste 2 uur na de extensions behandeling mogen uw wimpers niet in aanraking komen met water.

-Gedurende de eerste 2 DAGEN na de extensions behandeling geen stoombad voor uw gezicht ondergaan, niet zwemmen en uw wimpers niet wassen met warm water.

- Extensions mogen niet gepermanent worden

-Gebruik geen wimper kruller. Hier door kunnen de extensions breken of loslaten van de natuurlijke wimper.

-Gebruik geen waterproof mascara of make-up remover, eyeliner etc. op oliebasis. Let op bij oog crème of zonnebrand.

-U mag wel mascara gebruiken, maar de eerste 3 uur na het zetten van de wimperextensions wordt dit afgeraden. Het gebruik van mascara dient men alleen te gebruiken aan de uiteinden van de opgezette wimperharen.

-Wrijf niet in de ogen.

-Trek niet aan de wimpers.

- Na het douchen of baden altijd de wimpers deppend afdrogen en NIET wrijven, hierna indien nodig voorzichtig met je vingers of wimperborsteltje voorzichtig de wimpers weer in model brengen.

-Verwijder oogmake-up met een olie- en vetvrije make-up remover en ontwijk hierbij de aanhechting van de wimperextensions.

-Schoonmaak tip van Maureen: Pak twee vochtige(met water) wattenstaafjes en zet ene onder de wimper een erboven en wrijf over de wimper om deze te reinigen!

-Na het slapen kunnen de wimpers soms aan elkaar kleven, gelieve er niet aan te trekken om ze uit mekaar te halen! Plaats je wijsvinger op de bovenkant van de wimpers en haal ze voorzichtig uit mekaar met een wimperborsteltje of een houten prikkertje.

-Er is altijd wel een kans dat je enkele extensions verliest ondanks je goede verzorging.

-Net als hoofdhaar verliezen we ook dagelijks wimperhaartjes. Dit is een natuurlijk proces.

-Doordat de eigen natuurlijke haartjes loslaten kunnen er ook automatisch wimperextensions meekomen. Je kan je wimperextensions gewoon bij laten vullen (refill). Daar waar je extensions kwijt bent geraakt komt er een leeg plekje waargeen extension op zit, dit is echter gemakkelijk op te vullen door het aanbrengen van een nieuw wimperplukje/haartje.

-Sauna gebruik is mogelijk maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de lash hechting verminderd wordt en u eerder een refill behandeling nodig heeft.

 

KORTOM: Hoe minder je aan je wimperextensions zit, hoe beter de houdbaarheid!

 

 

© Salon Cremers 2018